среда, 21. мај 2008.

SAMO NEK JE VESELO

Priznajem, bacao sam pogled na jučerašnje polufinale Evrovizije...ljubitelj treša čuči u svakom od nas. Organizaciono je izgledalo ok, nije mi jasno zašto nije bilo više ljudi kad znam da je vladala jagma za kartama, valjda su podeljene sponzorima i ostalom polusvetu kome je ispod časti da se pojavi na bilo čemu osim na finalu.

Shvatio sam da bih jako voleo da gledam finski izbor predstavnika jer zamišljam da se tamo takmiči 20 hevi metal grupa.

Simpatična mi je ona Jermenka, Grkinja je užasna, Rumuni kao sa San Rema 1986. (Ricchi e Poveri), ćuran koji je predstavljao Irce je slavno propao (mogli smo mi da pošaljemo Miloša Aligrudića), Rus je, naravno, prošao sa još jednim plagijatom...eh, da, kada je on najavljen nestala nam je struja i vratila se tačno kada je završio poslednji takmičar. Hmmmm.

Bosanac ide u prvih pet, glasaće deca masovno za njega, a pošto mu sestra koja peva sa njim izgleda kao da ju je dizajnirao Tim Barton b meni su bili simpatični.

Obratite pažnju na Francuza koji kao da je ispao iz nekog filma Vesa Andersona, Španac igra na istu kartu kao ćuran (ha, ha...hm) ali možda prođe bolje...a ona naša...tja, bolje je od većine, a i domaćini smo pa bi mogli da računamo na neko 3. mesto....

Samo da Hrvatima onaj čikica ne umre na sceni.

4 коментара:

Анониман је рекао...

Naravno, samo nek je veselo! :)

Moram priznati da ne pratim takmicenje za pesmu Evrovizije, ali pratim ovaj blog i saljem cestitke za uspesnu prvu godinu! :)

Ivan Bevc је рекао...

Hehehe, pa bravo, ti si primetila da je danas godisnjica...ja sam se nesto preracunao, mislio da je na dan mladosti :)

Hvala!!!

POWDERFINGER је рекао...

skroz je ok dati sebi oduska i pratiti ovo potpuno tres takmicenje moze samo da bude zabavno ako gledamo iz tog ugla samo mi nije jasno zasto sam ja popizdeo kad je prosao Rus (koji se uziveo i vec sebe vidi kao pobednika, kladionice tako kazu) mislim da li ima rusa u ostalim zemljama koji kazu ajde da ne glasamo za nekog drugog jer ovaj nas (!?) zaista sucks!!!
cestitke na godisnjici i navijajte za manchester danas!!

vladimir је рекао...

A stvarno, evrovozija se pretvorila u pravo tres kraljevstvo. Svake godine pesme su sve plitkoumnije. Parada za oci, naravno, nikako za dusu.

Naravno, Powderfinger, za Mancester svim srcem. Osvojili smo Premijer ligu pa da ih tucemo i na njihovom oligarskom terenu:)