субота, 13. септембар 2008.

...bejasmo na koncertu Jadranke Stojakovic u SKC-u...tesko je prepricati...pratite Popboks, verujem da ce nas prijatelj Zoran Jankovic dati pravi prikaz, u slucaju Marca Almonda nije omanuo.

Vidim da je vec proslo 02, napolju duva nesto nalik na neki od onih uragana zanimljivih imena (kako bi mi zvali uragane da ih zaista imamo? uragan Voja, tornado Toma, ciklon Velja...Vojislav Tramontana Kostunica - vetar od koga boli glava), a ja se trudim da dovrsim sve sto mogu da bi sutra otputovao u Belgiju relativno rasterecen. Nikada nisam bio u toj zemlji, raduje me nova zastavica na mapi sveta.

Da li ovaj put znaci da sam strani placenik? O, jos kako! Od kako sam to probao ne odustajem, raditi za stranca i za Srbina je kao nebo i zemlja...u ovom drugom slucaju malo ispod zemlje. Ajde, da vas sada vidim...imate jos malo vremena da me raskrinkate (ovde ne mislim da one koji vec znaju), Belgija, Bevc je vise manje najpoznatiji po tome sto...voli da pije pivo i da jede cokoladu..ok, i to, ali nije to...

Hotel valjda ima neki fin wireless pa cu biti online ... stay tuned!

3 коментара:

Morticia је рекао...

Misliš malo onaj u Teksasu, malo ovaj kod nas (nije bilo prijatno ni vraćati se sa Virvela).
Samo da znaš, od dve stvari koje su mi se motale po glavi, jedna jeste prava.
Druga je bila marketinška agencija.

Nikola Marković је рекао...

bilo je veselo i na divljanovom koncertu:

http://www.popboks.com/tekst.php?ID=6727

a pogadjanje bataljujem, bio sam siguran da je izdavashtvo...ovako, chekam zvanichnu objavu.

Slobodan је рекао...

Jedna od omiljenih igara posle dva meseca iskopavanja na terenu je - nabroj 10 najpoznatijih Belgijanaca, kad vise nista drugo ne mozes da smislis. I uglavnom se stane kod 5, ja nikad recimo ne mogu da se setim imena pevacice koja je pobedila za Belgiju u nekoj od Evrovizija sezdesetih recimo.