недеља, 7. октобар 2007.

ANOTHER SUNDAY

Ok, treba osmisliti nedelju koja ne obećava bog zna kako lepo vreme, čak priziva onu žutu kabanicu i Akiak čizme koje smo nosili pre 25 godina.

Naš recept za danas je: kafa u Grinetu sa prijateljima koje zbog posla i obaveza ne stižemo da vidimo nedeljama. Potom odlazak na ručak sa dedom koji je od nedavno udovac i prilično usamljen, dakle em mu pravimo društvo, em ne mora da smišlja šta će da kuva za jednu osobu tog dana. Posle toga gledanje prva dva Bornova identiteta na videu da bi se spremili za gledanje trećeg u bioskopu. Nije loše za kišni dan...jedino..možda...uf, Feri je u SC, Muse su u Areni...ipak odlučimo da ne budemo toliki penzioneri (da li si veći penzioner ako ne odeš ni na šta ili ako odeš na Ferija?) već ipak odemo na našto...mada Silvijan je već za 8 dana i za to već imamo karte...

Juče hteli da gledamo film Bobi u Akademiji 28. Stigli u 5 do 7, videli da je film u pola 8, seli da popijemo piće, potom u 7 i 25 saznali da te večeri nema projekcije jer su nekakvi Jogi letači (u stvari neki hindu bradonja sa blaženim izrazom lica) zakupili plavu salu da bi održali predavanje... naravoučenija (ima ih 2):
1. Uvek pitajte ima li predstave, čak i kada to piše
2. U Srbiji svaki indijski mudrac može da skupi više posetilaca nego većina filmova (a nije da su jogini nešto mnogo popularni)

Od sutra kreću pripreme za frankfurtski sajam, bićete redovno izveštavani.

4 коментара:

.rs је рекао...

Bornov identitet je sasvim u redu, ali je zato Nadmoć besmislena. Neprijatno mi je da to kažem za film u kojem Džoan Alen igra jednu od glavnih uloga, ali tako je i ja tu ništa ne mogu. Preporučujem mini-seriju sa Ričardom Čemberlenom (ima je u domaćim klubovima), manje ćete vremena utrošiti (oko dva i po sata), a i kvalitetnije ćete se zabaviti. No, svakako treba dati šansu i Ultimatumu.

Анониман је рекао...

E evo i mene :) Nije bilo mojih komentara dugo, pa evo jedan poveci :)

Mene svi iz inostranstva pitaju idem li na MUSE, i onda se sokiraju, kako ne idem. Pa to je spektakl ! Cudno, oni kao zive na Zapadu :)

I bas lijepo sto dedi pravite drustvo ! Vec se nakanjujem godinu dana ispitati baku sve o njenom djetinjstvu i mladosti (vec sam skoro sve izvukla iz roditelja), no nikako da odem do nje.....

Kakav uzas za otkazivanje projekcije. Ja bih se totalno iznervirala i vjerovatno opsovala nekog. Kontam da salteri imaju stakla samo zato da ih ne zadavis kad se iznerviras.

Nedeljom samo nedostaje setnja po Kalemegdanu... no jesi li cuo da su zabranili da se ovo divno mjesto fotografise ?? Apsolutno ne mogu da zamislim zasto. U sred Vatikana je dozvoljeno.

I jedva cekam izvjestaj sa Sajma. Hvala unaprijed. Mislim se traziti slobodan dan na poslu da bih na ovaj nas otisla rano ujutru, radnim danom .......

Vlada Jan је рекао...

Pozdrav!Ovde Vlada nikin drug...
Nisam josh gledao Identitet,a kad budem rechi chu ti shta mislim na mom blogu....

Ivan Bevc је рекао...

Cao Vlado, dobrodosao!

Jel bio neko na Muse ili Feriju?