уторак, 25. март 2008.

TE JEDNO TE ISTO TE JEDNO TE ISTO

Valjda ima veze sa onim postom od juče, sve je nekako povezano. Danas opet putujem za Barselonu, opet putovanje od preko 5 sati jer smo šupak bez direktnog leta za Španiju. Mada spavam tamo tri noći plašim se da ću imati manje vremena neko pre mesec dana. Annual meeting u prevodu znači da će se sve vreme biti u kancelarijama, na prezentacijama, sastancima i sl. sa pauzama sa ručak i večeru (oba obroka organizovana). Povratak sledi u petak, krećem oko podneva, slećem oko 17h. Ako budem imao sreće i snage možda ugrabim tamošnje jutro/prepodne, to bi bilo fino, makar prošetati centrom u (nadam se) sunčano jutro...

Ko bi rekao da putovanja mogu da dosade. Kada bi bila u privatnoj režiji naravno da bi bilo drugačije ali stvarnost je ovakva kakva je.

Polažem nade u tamošnje kolege da su spremili zanimljive prezentacije koje će mi obuzeti pažnju taman toliko da ne bacam prečesto poglede kroz prozor na Aveniju Diagonal... a najavljuju i sunčane dane i temperaturu oko 17c.

Prošli put kada sam išao tamo Kosovo se otcepilo i izbila su silna sranja. Nadam se da ovaj put nećete praviti slične gluposti dok me nema ;)

Ako bude prilike biće i bloga pre subote, ako ne...pa siguran sam da u arhivi ima svašta zanimljivog za pročitati, pročešljajte to još jednom. Dvesta i kusur tekstova nije šala.

Нема коментара: