субота, 25. октобар 2008.

PROŠIRENJE PODRUČJA BORBE

Kada sam pre 17 meseci pokrenuo ovaj blog nisam mogao ni da naslutim gde će me "urbani pokušaj" voditi i šta će se sve dešavati u vremenu koje je tada bilo pre nama, a sada predstavlja događajima nakrcanu prošlost.
Moj profesionalni život je pretrpeo ozbiljne tektonske poremećaje, uspeo sam u nameri da Beogradu donesem nešto novo, a nadam se dobro i potrebno.

Godinama sam bio jedan od onih koji se žale na sve ono što nedostaje ovom gradu da bude bolje mesto za život dok se konačno nisam osmelio da pokušam da i sam nešto ozbiljno uradim...i gle čuda, uspelo mi je. Ovo je, ipak, tek početak. Mnogi ambiciozni i kvalitetni projekti ovde su neslavno završavali. Ipak, verujem da su vremena sada ipak bolja i verujem u svoju ekipu. City Magazine Beograd će trajati i bi(va)ti sve bolji i bolji, naravno, uz vašu pomoć i neophodnu podršku.

Ovo je 379. post na ovom blogu, ujedno i poslednji na ovoj adresi. Od sada ću (nadam se redovno) objavljivati na CM blogu (www.citymagazine.rs) i na toj adresi nećete čitati samo mene već i brojne druge, po meni izvrsne blogere.

To tamo još ne izgleda baš kako smo zamislili ali bili smo rešeni da pokrenemo celu stvar u isto vreme kada i printanu verziju magazina, a u hodu ćemo ispravljati nedostatke. Obećavam i da će CM sajt biti mesto na kome će svi talentovani i zainteresovani dobijati šansu da pišu, neka vrsta probe za štampano izdanje. Dakle, nemojte se libiti da nas kontaktirate i da ponudite svoje ideje, tekstove, svoj talenta i umeće. Širimo područje borbe za urbani Beograd i dobrovoljci su nam neophodni. Vidimo se na www.citymagazine.rs jer City si ti!

11 коментара:

Анониман је рекао...

Prvo bih rekla NEEEEE.... Ali, neka ti je sa srecom, nadam se da se tvoja super licnost nece izgubiti medju drugim ljudima. Imam City magazin, nisam odusevljena, ali ok, dacu vam sansu :) U svakom slucaju, ako taj casopis moze da bude beslatan, postavljam pitanje zasto placam za neke druge koji imaju puno vise reklama ?
No, srecno jos jednom ! :)

Анониман је рекао...

Gde mozemo da kreiramo username za komentare na novom sajtu?

Ivan Bevc је рекао...

Bice uskoro namestena opcija da se mogu ostavljati komentari.

Aleksandar Bede је рекао...

A sta se desilo u Cityju sa politikom navodjenja stranih imena i termina u originalnom obliku? Vidim da je sve ispisano po Vuku, a na latinici.

prešlicavanje је рекао...

I dalje ne vidim opciju za registraciju a zarad komentarisanja :(

U medjuvremenu, pozdravite lektora i objasnite mu da (valjda) nece dobiti otkaz ako se bude usudio da lektoriše i uvodnu reč urednice :)

zagyrow је рекао...

Ja sam ranije nesto pisao. I dalje nesto pisem. Ivan Bevc, me prvo dodao medju blogere, pa me posle izbacio.

Nisam nikada dobio objasnjenje zasto. Da li moji tekstovi nisu dovoljno dobri ili sta vec.

Pozdrav!
Dusan Buncic,
Beograd

Unknown је рекао...

NADAO SAM SE DA CE NOVI CITY MAGAZIN BITI BOLJI, ALI NIJE...

Radmilo Kračunović је рекао...

Malo mi je preko glave tog urbanog Beograda. Samo BeogradBeogradBeograd.Nije li krajnje vreme da se malo pozabavite i drugim gradovima (znate, u ovoj zemlji ima još gradova osim Beograda). Mada, kad bolje razmislim , svi ti magazini su vam ionako snobovski i nedotpavi.Samo nastavite da radite...štagod

wcpapir је рекао...

Ma ono klasika, reklamiranje stvari za Delta Siti/ USce ekipicu, to je to i nista vise.

Ono sto ovom gradu treba jeste - sta ?

Ivan Bevc koji pise o stvarnom Beogradu, o ljudima koji rade u IPSu mesecima bez plata dok taj isti IPS duguje milijarde oni kupuju IP Rad i nekretnine.

tech zone је рекао...

As BitDegree wants the affiliate program to be one of the easiest ways to make money online, your earnings are usually approved within the short period of 30 days. If you're looking for more photography clients, you can use a site like Scoopshot However, if you're looking to monetize your phone photography you can use Foap Learn more product photography tips to help you start making money with photography. We believe procuring the best media space for your business is essential to generating the best results from your brand marketing. That's a lot of money for letting someone else sleep in your house while you vacation or spend time elsewhere. Yes, some people don't want to go through much complication thats why they use affiliate programs or Adsense but there are really lots of ways to make money online apart from Affiliate Programs. all123movies.info

aniket је рекао...

motivational story in hindi
Secrets Your Parents Never Told You About