петак, 23. новембар 2007.

OSTALI SMO BEZ SENFA NA KOTI 80

Moćni dinar izgleda ipak nije imun na svakovrsne skandale, nategnuti lastiš se istegao i sada se vraća u normalnih 80 dinara, a nadam se da će tu i ostati. Iskreno, iz pozicije nekoga čija je plata vezana za ojro nisam baš bio oduševljen padom vrednosti istog koji se nije manifestovao kroz pad cena pa sam odjednom bio siromašniji, ni kriv ni dužan. Sveopšta nervoza zbog bliskog 10. decembra (kada se neće desiti ništa) vidljiva je na sve strane, Rasim uspavljuje decu ometenu u razvoju, Jeremić se nervozno smeje i već se pita šta mu je sve ovo trebalo, a krenulo se i frontalno: all (featuring MM) against LDP i obrnuto. Ok, LDP je zato i ušao u skupštinu, ne da laprda i glumi poštenu alternativu koja boga moli da ne dođe na vlast (SRS), jedino je pitanje da li su se preračunali i krenuli u boj bez svijetlog oružja...ako su im dokazi falsifikat onda im budućnost nije svetla, a moraju da vode računa i o tome da će američki i evropski zvaničnici uvek pre držati stranu legalnoj vlasti nego maloj opozicionoj partiji...uostalom, pogledajte HRT na kome se vrti petominutni spot u kome Angela Merkel i razni evropski premijeri i predsednici (da, i naši prijatelji Grci) hvale HDZ i mudrog evropskog lidera Sanadera, a Hrvatsku nazivaju motorom jugoistočne Evrope (zar to nismo mi?). Meni je to sve izgledalo prilično neukusno, nisam siguran da su svi oni znali da će se ovo vrteti kao promo spot, tj. kao spot iza koga ide reklama za HDZ, no, neka se SDP i ostali pretendenti bave time. I još nešto, ne treba otvarati 100 frontova odjednom, napad Pere Lukovića na Gordana, Olju i Danicu i okretanje protiv sebe jedinog medija na kom su bili značajno zastupljeni im nije trebalo, jeste, slažem se da bi novinari mogli malo da batale uvek ista pitanja o drogama i mafiji, to sve zaista često deluje kao namerno skretanje teme sa aktuelnih problema, ali to se ne radi vređanjem, prosto je neukusno i kontraproduktivno. Hladna, racionalna analiza je uvek ubitačnija. Ali, Pera koga sam zaista obožavao već par godina tek povremeno bljesne, a uglavnom reciklira svoje dosetke iz 90tih uz sve veći procenat psovki, a sve manje inteligentnih opaski. Često je neprijatno slušati koliko odudara od ostalih, pristojnih i pametnih gostiju Peščanika gde u poslednje vreme izigrava liberalnog pajaca.

Sinoćna proslava rođendana mog prastarog prijatelja Gorana Zmije Kovačevića u Gajbi zaršila je glavoboljom, Gorane, ona kajsija ti nije bila baš toliko dobra koliko si nas ložio...glava i stomak ne lažu. Umor i činjenica da treba ustati ujutru pobedili su ovog nekadašnjeg giganta noćnog života...eh, in the year of 35, 35....

Eh, da..predlog za večeras: http://www.popboks.com/vest.php?ID=6164

6 коментара:

Анониман је рекао...

Ovaj Čeda i ekipa su totalno, ali totalno prsli. Ovo je kao Radikali u najgore Shekijevo vreme.
Pa, pa, proleteri.

Анониман је рекао...

Mozes da prosledis link ili bilo sta drugo gde to Pera Lukovic napada Danicu I Olju? Pretpostavljam da su u pitanju D. Vucinic i O. Beckovic? Za Gordana P. znam, ali ne znam da je potkacio njih dve ovih dana...

Анониман је рекао...

http://www.ldp.org.yu/info/news.jsp?id=557

Evo, nasla taj novi tekst iz Ferala...

Анониман је рекао...

Strasno sam razocaran.

IZ LDP IZAŠLO 220 ČLANOVA
VIŠE od 200 članova Liberalno-demokratske partije u Vojvodini napustilo je tu stranku zbog, kako kažu, autokratije predsednika Čedomira Jovanovića i izlaženja iz statutarnih okvira, koji su bili temelj prilikom osnivanja ove stranke pre nešto više od dve godine.
Sad već bivši članovi Liberalno-demokratske partije kažu da je stranka postala alternativa za propale članove drugih političkih partija, a ne alternativa aktuelnom političkom kursu Srbije. Jedan od bivših članova novosadskog odbora LDP-a Miroslav Ilić kaže da je Program stranke mamac za lakoverne, ali da se vrednosti za koje su se zalagali ne sprovode.
Unutar partije su veliki sukobi i borba za funkcije i to je jedan od osnovnih razloga istupanja 220 članova iz te stranke. Bivši članovi uputili su i otvoreno pismo predsedniku Liberalno-demokratske partije gde su jasno predstavili razloge za istupanje iz stranke.

Анониман је рекао...

hahahahah, otpala sam na naslov!!! :)

Stefan је рекао...

Ovo pokazuje potpunu politicku nezrelost LDP-a i nadam se konacno mnogima pokazuje da je to neozbiljna partija koja nema ama bas nista da ponudi.
Promovisanje teksta koji zeli da nam kaze da je Ceda nedodirljiv, da je vrlo posten i sve tako a da su svi koji ga kritikuju fasisti i mentalni bolesnici, a da pritom nisu to radikali ni pink ni rts vec radio-televizijska stanica koja ih najvise protezira (za one sa jeftinijim ulaznicama - B92) je teska glupost. Ako se ubrzo ne ograde od Petra Lukovica, ne kazne osobu koja je kriva za postavljanje njegovog teksta na oficijelnom sajtu, upisali su ogroman minus kod svih razumnih glasaca u Srbiji