четвртак, 20. децембар 2007.

OBRAČUN KOD RUŽIČASTOG KORALA

Stara priča, nešto krene dobro, onda krene da se kvari, a na kraju preraste u autoparodiju. Mnogo je primera, suzimo fokus na Tv, preskočimo već nepodnošljivog Mileta i zaustavimo pogled na Show programu Karaoke obračun. Pamtim svež i zabavan start, nadahnutog Đurička, goste koji su se uglavnom uklapali, bilo je tu i manje poznatih lica ali je bio jasan kurs, trebalo je biti duhovit, razigran, pomalo ironičan i ne spuštati se ispod nivoa prosečnog gledaoca B92. Potom je producent, ko zna iz kojih razloga odličnom voditelju pridodao onu simpatičnu devojčicu koja se trudila, zapinjala iz petnih žila, ali džabe...neko je rođen sa nečim (talenat, veliki nos...), neko nije. Ali izgurao je show do kraja, bio više manje gledljiv...

A onda je krenula nova sezona, shvatio sam to šarajući kanalima, vidim nema nje više, mislim odlično, primetim i veći studio, aha, avanzovalo se, ima se...a onda shvatim da nešto ipak nije u redu...učesnici Aleksandra Radović...ehm...Sergej Ćetković...au...i onda užasnuto shvatim da ja u stvari gledam Pink!!! Znači tako, veća kuća je kupila gledan program od producenta, ok, to se dešava stalno, ali nisam znao da je obavezna da se prilagođava auditorijumu u ovolikoj meri...

Žalim Nikolu Đurička, kapiram da mu nije baš najprijatnije u ovakvoj ekipi...ili možda grešim...pre par dana sam uleteo u novu epizodu...gosti Tijana Dapčević, Savo Milošević i Dejan Stanković...a na galeriji velikog gledališta đuskaju cice u majicama Sweet Years! I svi izgledaju kao da im je žešće neprijatno, kao meni često kada ugledam nešto na Pinku...mada nisu ni ostali mnogo bolji.

3 коментара:

POWDERFINGER је рекао...

Taj karaoke obracun mi nije bio bas neka omiljena emisija na b92 ali je pokazala cime bi se popunjavao program kad ne bi bilo svakodnevnih Uzmi ili ostavi i naravno Velikog brata. Mozda bi morali da nadju i neku relativno inteligentnu zabavu? Ako uzmemo da je Milioner dosadan ali popularan kviz (koji valjda svaka TV koja drzi do sebe treba da ima) ta slika i ne bi bila tragicna.

Анониман је рекао...

Ne vidim nikakvu razliku izmedju Pinka i B92.

Ivan Bevc је рекао...

Oh, sakloni me DSS-ovskih mantri ovog tipa. Jeste, majstore, svi su isti, samo je Kostunica super.

Da te pitam nesto...da li je Pink organizovao sakupljanje priloga za Sigurnu kucu? Da li je aktivno ucestvovao u borbi protiv Milosevica? Da li neguje istrazivacko novinarstvo? Da li prikazuje naucno popularni program BBC-a?

I da li B92 pusta Bravo, Gold i Grand show?

Pa sad, ako ne vidis razliku mozda i nisi sposoban za to.