понедељак, 7. април 2008.

PONEDELJCI I PETCI

Jedina dva dana u sedmici, reklo bi se, ovaj prvi nešto manje mirišim al ajde sad, nemamo baš mnogo izbora, mada cijenim da bi neki naš budući voždd mogao pribeći merama koje je sproveo jedan unikatni diktator neke bivše sovjetske republike i ukinuti ili izmeniti nazive dana, meseca i slično.

Ipak, i ovakav predvidivi život prošaran je raznim iznenađenjima...kao što je recimo pojava jahača analitičarske apokalipse, dvojca Vukadinović-Antonić u petak na promociji knjige Aleksandra Belčevića "Uzeo sam štap i počistio mrve od brusketa" održanoj u petak u Magacinu. Užasno mi je zabavno bilo da ih gledam tamo...Vukadinović uživo odaje utisak simaptičnije osobe nego što bi se to dalo pretpostaviti po medijskoj slici, reklo bi se čak da bi se sa njim i moglo o nečemu razgovarati....Antonić je jeziv kao i na televiziji i u novinama. Iz čoveka izbija nešto strašno negativno...to je naravno samo moj lični utisak, verovatno 98% zasnovan na mračnim prokoštuničim tekstovima i javnim nastupima na kojima samo što ne objavi spisak osoba za likvidaciju. I neko bi mogao da mu kaže da prestane da nosi vunene rolke na sako.

No, u svakom slučaju, lepo što su došli, makar meni i pokvarili veče...samo da nisu bili tamo da "snime situaciju" jer ekipa iz "Ilegalnih poslastičara" (tim koji stoji iza izdavačke kuće Kornet" svojim ludističkim kulturnim aktivnostima u svakom dobrom fašisti budi želju da malo oproba svoje "koncentraciono" umeće.

5 коментара:

POWDERFINGER је рекао...

ma da vukadinovic cak i prati fudbal :)
nego ipak je najveci biser bio onaj antonicev tekst u politici o silovanoj srbiji, onaj koji zavrsava sa bolesnickim "jednog dana, da, da........"

Ivan Bevc је рекао...

Imao je on više takvih momenata, prvo nariče nad jadnom Srbijicom, a onda provuče kako neće zaboraviti i kako će se kolo sreće okrenuti, a onda... ne znam šta, valjda "drži gaće Ameriko"!

Nikola Marković је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Nikola Marković је рекао...

zabavan taj chovek, vukadinovic...

meni je drzao istoriju filozofije 3 i filozofiju politike. pokazao se kao veoma dobar, dinamichan predavach. na predavanjima nikada nije razmatrao dnevno-politicka pitanja, a nagoveshtaje takvih razgovora je uvek sasecao u korenu.

tada (pre 3-4 godine) nisam bio mnogo upucen u njegovu karijeru politichkog analiticara, doduse i manje se pojavljivao na tv-u nego sada.
kada sam poceo malo aktivnije da pratim shta prica, shokirao sam se :)

Magrit је рекао...

I vise od polovine gostiju saznalo ja za ovaj dogadjaj preko bloga :)