четвртак, 24. јануар 2008.

10 GODINA JE PROŠLO KAO TREN

Sećam se nekih drugara koji su pre jedne decenije glasali za Šešelja da bi skinuli SPS sa vlasti...danas to ne priznaju, naravno. Pošten svet je tada uglavnom ostao kod kuća i sačekao par godina.

Pogledajte ovu dvojicu levo i pronađite 5 razlika. I tada je onaj glavni branio Kosovo i nije učestvovao na izborima, a izabrani je postao poznat kao neko ko se "ne meša u svoj posao".

Ništa ne sugerišem, samo na glas razmišljam.

8 коментара:

Анониман је рекао...

Vidi, vidi, kad im tako poredas slike ni nema razlike. Onaj prvi je samo malo deblji i stariji:)

Bitno da smo mi na putu da sa trona skinemo Kralja-mislim onog teniskog, u Australiji. Jos samo fali jedan set

POWDERFINGER је рекао...

nece biti da su isti ovaj debeli i ovaj sadasnji predsednik, to je podupiranje teorije "sve je isto samo njega nema" kao i izjednacavanje kostunice i milosevica sto je glupo priznaces. ne verujem da ni u najzivljim snovima kostunica misli da bi mogao da zived muriju, vojsku stagod na ulice ili da krene tenkovima na albance. samo to je dovoljna razlika a za ostale cemo lako, ionako mu opada podrska nece biti on premijer sledeci put

Анониман је рекао...

Pa dobro Ivane sta je sa tobom?
Zaista ne razumem neke ljude, za koje znam da su moji, prvobroci, ovih dana.

Aman, cilj nam je da NE POBEDI TOMA, jer smo IH MI POBEDILI 5.oktobra.

Nisam clan DS, cak ni simpatizer, ali BORIS je jedan pristojan covek, pristojan predsednik drzave i to ne moze niko porekne. Boris NIJE UBICA, NIJE LOPOV, NIJE LAZOV, NE MRZI RAZLICITE OD SEBE - njegov protivkandidat sve to jeste.

Ljudi nisu svesni da ce mozda dobiti predsednika na 5 godina koji - i posle smrti prezire Zorana Djindjica, koji mu je najavljivao smrt deset dana pre atentata.

Jel svejedno, kazite mi? mozda sam ja lud, mozda je stvarno svejedno ko pobedi,mozda je stvarno "ds sam kriv za sve - pa neka im malo..."

...o cemu se radi ovde...

DB alijas Daniel Bukumirovic

Анониман је рекао...

Ivane,rekao sam ti da smo na istoj strani,ja sam za Tadica svim srcem a ti si za Cedu...meni je to ok,zelimo iste stvari.Molim te glasaj u drugom krugu, i molim te reci svojim prijateljima iz LDP-a da glasaju...Dokazi da si pametan,jer mislim da jesi!

Анониман је рекао...

Ivane, potpuno si u pravu i nemam kud nego da se slozim sa tvojom konstatacijom. I to sto ti pricas nema nikakve veze sa Cedom i LDP-om. To je prosto tako ocigledno. I nije problem da odem na biraliste i zaokruzim Tadica, nisam ja debil da hocu Tomu. Ali ono sto me iritira je sto Tadic podrazumeva da cu ja to uraditi, sto Djilas kaze da cemo se mi "prirodno uliti" u tu reku. Ja samo trazim nacin da im kazem da to NIJE PRIRODNO!!! Ja ne podrzavam V.Kostunicu i ekipu. To je njemu (Tadicu) prirodno. I jos me muci sto ce Tadic da pobedi i nista da ne radi 5 godina, kao sto do sad nista nije radio. I sta cemo kroz 5 godina kada opet budu izbori? Jel ce opet da bude sudbonosno pitanje Evropa ili Kosovo na stolu i da li cemo i kroz 5 godina morati da se "prirodno slijemo" u tu reku. Jel to pristojno, da nista ne radis 5 godina?

Анониман је рекао...

prvo, naglas se piše zajedno. drugo, ako ti zaista ne uviđaš razliku između tadića, na jednoj i milančeta, tome i ostalih, na drugoj strani, onda ovo tvoje pisanije ne vredi ni pišljiva boba.
samo naglas razmišljam.

Анониман је рекао...

apsolutno se slazem sa sylvie! citas mi misli...ali eto ja sam glasao za svih 8(9) kandidata i ne osecam se lose...svi su dobili moju podrsku, svi hoce na vlast da malo kraduckaju, e pa evo vam!
Inache uopste nemam nameru da se slivam ni u kakve reke i zato sam odlucio da zxaokruzim svih 8(9) kandidata, a i zato shto se realno nishta nece promeniti osim njihovih kampanja... Tadic opet zaostaje za Tomom 5% i opet je njegova kampanja ili JA ili Toma...
Toma se kao neshto promeni sav je nesto politicki korektan i miran a Tadic se dere iz sveg glasa ko neki divljak(bez muzike iz filma Konan)... Jel neko primecuje da je pre 4 godine Toma bio taj koji se dere a Tadic je bio taj koji je bio hladan kao spricer?
Licno mislim da ce Tadic biti izabran i bez moje podrske, naravno bice 5-6% razlike dovoljno za pobedu a radikali ce opet poceti da kenjaju o nekorektnosti izbora ili neshto slicno...

Анониман је рекао...

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=85053