недеља, 18. новембар 2007.

SNEG 2 (ili napad homicidalnog sneška)

Sinoć smo avanture radi kroz mećavu otišli na žurku u Pariskoj ulici, povod - nečiji rođendan, prostor - iznajmljene prostorije SRS-a...ne znam za vas ali meni teško ide pivo kada me sa plakata posmatra dvojca T.N.&V.Š a na polici u ćošku stoje naslagane knjige haškog lakrdijaša.

Zbrisali smo posle 45 minuta, neki drugari su se toliko razveselili da su počeli da se prskaju pivom što je jedna od najgroznijih fora na svetu, jedva smo izbegli pivske rikošete, zgrabili jakne i pravac zavejani automobil. Muzika na žurci je bila neverovatno dosadna...mislim, sve je to dobra muzika ali sam je čuo u jedno hiljadu puta više situacija nego što bih želeo, a kada neko slavi 40ti rođendan uz Partibrejkerse, Disciplinu, Femse, Haustor i Godfatherse jasno vam je da je u pitanju čest sindrom zamrznutog (starog dobrog) vremena. Užasno mi je žao što, kad smo već potezali preko snega, nismo otišli na Goribor. Ako je neko bio molim za izveštaj.

Kada pada sneg dobro se spava, on nekako ubije svaki zvuk spolja. Maločas sam shvatio da je padao cele noći i da u mom dvorištu ima oko 40cm snega. I ne pokazuje nameru da stane....hmmm, samo da ne nestaje struje (i neta) i možda ponedeljak bude slobodan ;-) mada najavljuju da će u petak biti 11c...dakle sledi nam bljuzga neviđena, a Akiak čizama više nema u Borovu.

Poslednja vest: u našem dvorištu pojavio se ubilački nastrojeni Sneško!!! Snimljen je nakon što je počinio gnusni zločin (a verovatno pre još jednog) i od tada mu se gubi trag u snegu. Mole se svi koji ga primete da obaveste policiju. Ne pokušavajte sami da se obračunate sa njim, izuzetno je opasan, fotografije koje ovde vidite pronađene su u okrvavljenom foto aparatu...fotograf se vodi kao nestao...bez mnogo nade da će biti pronađen živ. Sneško the Reaper, kako ga je već nazvala senzacionalistički nastrojena štampa, poslednji put je primećen u Višnjičkoj banji, ali kako je u pitanju ubica koji se kreće jako brzo (kliza se i kotrlja) i dok se kreće postaje sve veći, za očekivati je da će ubrzo napasti negde na Karaburmi. Snage reda pozivaju na prisebnost, ne otvarajte nepoznatima, ne nasedajte na simpatični izgled sneška koji se iznenada pojavio u vašem dvorištu ili ispred vaše zgrade, to je samo mamac. Lepo vreme koje metereolozi najavljuju za kraj nedelje verovatno će doći glave ovom surovom ubici.

4 коментара:

Анониман је рекао...

Mislim da je moj drug Ivan konačno odlepio,a mračna strana koja je isplivala se manifestuje kroz simpatičnu figuru sneška belića. Njegova davnašnja želja da živi na karaburmi umesto u višnj. banji će sada koštati glave neke simpatične karaburmske stanovnike, a senzacionalistička štampa koja se u tekstu spominje je Ivanova (sneškova)želja za pažnjom medija, koja se provlači u karijeri ovog opasnika! Verovatni okidač predstavljala je ta famozna tišina koja je u toku noći odsustvo zvuka pretvorila u zaglušujuću umnu buku koja je našeg dragog Ivana gurnula preko ivice.
Tuga me ophrvala sada kada shvatam da nismo dugo razgovarali i da verovatno nećemo imati prilike, jer će naši ultraefikasni organi reda i mira uhvatiti sneška(verovatno na brankovom mostu)u suludom kotrljanju.
Ajd prijatno čitalački svete

Ivan Bevc је рекао...

hehehe, siguran sam da vi zaposleni u zloj imperiji znate sta znaci odlepiti :)

Анониман је рекао...

Darth Vader mi je uvek izgledao opasnije od Imperatora, ali avaj to je samo privid. Nego šta misliš koliku li je platu imao Vader? Sigurno veću od Darth Moula :)

Ivan Bevc је рекао...

Mislim da je Vader imao udeo u vlasništvu, a da je Moul bio plaćen po učinku.