четвртак, 20. март 2008.

PROLEĆE JE A JA...

...nastavak znate, porazno je samo što je ova parola, uz kraće pauze, aktuelna već 17 godina.

Nešto sam ipak optimističan danas, opasno i otrovno bilje kao što su Koštunice, Samardžići, Vučići, Nikolići i ostali korov što uspeva na ovom kontaminiranom tlu loše reaguje na sunce, toplotu, svež vazduh i dobro raspoloženje. Dok je mračno, vlažno i depresivno oni prosto bujaju, razvijaju se kao spore u Invaziji telokradica (podseća li vas retorika pomenutih likova na krike "zamena" u tom filmu?).

Elem, najuspešnija borba protiv mračnjaka je pozitivan stav, podsećanje na to da život teče i dok mi stojimo i da nečinjenjem i padanjem u razne bedake njima idemo na ruku.

Izbori jesu za 40tak dana ali o svojoj sudbini odlučujemo svakog dana, od kada ustanemo iz kreveta pa dok u istom uveče umorni ne sklopimo oči.
Večeras lezite umorni i zadovoljni jer ste uradili nešto kako treba.

6 коментара:

Unknown је рекао...

Prolece je, a ti si u Srbiji i zivis kao bubreg u loju. I znas da nigde drugde ne bi tako dobro ziveo.
Prolece je, i ja sam u Srbiji, i srecan sam zbog toga. To je tako vec nekoliko godina i znam da mi nigde drugde ne bi bilo ovako lepo.

Ivan Bevc је рекао...

Za tebe verujem da ti nigde ne bi bilo ovako lepo...za mene i moje prijatelje nisam bas siguran.

Al si ti navucen na ovaj blog, a majstore? Ili sam ti prosto zapao kao zadatak? Ako treba mogu da te pohvalim kod pretpostavljenih.

zagyrow је рекао...

Uf, danas sam posebno srecan, moram priznati.

Vec u sedam ujutru sam izasao na vodu sa decom i odradili smo nezaboravan trening.

Talentovani su do daske i njihov napredak i uopste druzenje sa njima na tim treninzima je jedino sto me drzi u ovoj izandaloj, smrdljivoj, drzavi...

Pre treninga sam im cestitao dolazak proleca, mada ne znam zasto.

Znaci mi to, valjda...

ps.Vuce, s koje si planete? Ili mozda samo zajebavas posten svet?

Анониман је рекао...

Ovaj Vuk uvek prvi navali na komentare. Mislim da je on tvoj najveći fan ;)

vladimir је рекао...

Ma meni je Vuk sasvim OK. Pomaze nam da razvijamo kriticku misao, da se ni na trenutak ne opustamo. Treba ga negovati na ovom Blogu kao svojevrsnu zdravu opoziciju. Pa i mi opozicionari moramo imati opoziciju:)

Ivan Bevc је рекао...

Ma super je zdrava opozicija, ali ja u to ne ubrajam ljude koji prosto kontriraju sumanutim izjavama tipa "nekoliko miliona bogatih i dobrostojecih ljudi zivi u Srbiji"...ok, mozda Vuk misli na to da si bogat ako imas puno prijatelja...ako ih imas vise od 20 onda si bogata, ako ih imas od 15 do 20 onda si dobrostojeci :)